Starter

Passende oplossingen voor

Startende Ondernemers

Heeft u plannen een eigen bedrijf te starten? En heeft u deze plannen al goed op een rijtje staan? Onderschat niet de financiële voorbereiding die nodig is om uw eigen bedrijf te starten. Laat u vrijblijvend voorlichten door ons.

Bij TAAK vindt u laagdrempelig financieel advies en leggen we uit wat u moet doen voor de Belastingdienst, met uw administratie, facturen, aangiften, aftrekposten of bijvoorbeeld uw auto. TAAK helpt graag om een succesvolle start voor u te realiseren en een goede financiële basis voor uw onderneming te leggen.

Een goede boekhouding is namelijk essentieel. In eerste instantie voor de belastingdienst om o.a. vast te stellen wat u aan BTW (omzetbelasting) moet betalen of terugkrijgt, maar een goede financiële administratie is vooral belangrijk voor u zelf. U moet weten hoe uw bedrijf er financieel voorstaat, zodat u tijdig kunt anticiperen en bijsturen.

 

Gratis Advies

En Concrete Tips

TAAK geeft u als starter gratis financieel advies en concrete tips voor het opzetten van een bedrijf en een degelijke administratie. Daarnaast kunt u TAAK ook raadplegen voor:

  • opstellen of beoordelen van uw bedrijfsplan
  • begeleiden van uw kredietaanvraag bij de bank
  • aanmelding Belastingdienst en verzorgen van BTW nummer
  • adviseren software pakket
  • salarisadministratie
  • financieel en fiscaal advies

 

%

Als startende onderneming moet u veel keuzes maken. Wij willen u hier mee helpen en ondernemen graag met u mee! Indien u uw financiële administratie bij TAAK onderbrengt, krijgt u het eerste jaar 25% korting op onze dienstverlening.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen?

Neem direct contact met ons op:

12 + 7 =